top of page
denneherfstap_edited.jpg

LENTE MENU 2025

lente diner

arancini cacio e pepe

tartelette aardpeer

geitenkaas hibiscus

​

SCHELPJES  ponzu zeevruchten gepekelde sjalot

​

ASPERGES kruidenmousseline wei burrata

​*ZEE-EGEL 

​

OESTER mòr n°1 garum lardo

 

ZEEBAARS miso yuzu spitskool

​

* KREEFT- satsuma mandarijn kreeftenbotersaus​​

 

GOUDEN paddenstoel
 

IBERICO knolselder gerookte aardappel

​

CITRUS thym yoghurt 

​

CHOCOLADE cassis rode biet​​

 

MENU 135    

    * 35 

 

Alle gerechten

SMAAKSENSATIE 185​​​​

​

PURE PLANT 2025

winter diner

arancini cacio e pepe

tartelette aardpeer

geitenkaas hibiscus

 

APPELWORTEL ponzu

​

ASPERGES kruidenmousseline wei burrata

​

EEKHOORNTJESBROOD

 

AARDPEER miso yuzu

​​

* WORTEL satsuma mandarijn

 

GOUDEN  paddenstoel

​

  KNOLSELDER  gerookte aardappel

​

CITRUS thym yoghurt 

​

CHOCOLADE rode biet cassis

​

​

GROENTENMENU 115

                       *20

Schermafbeelding 2021-01-29 om 14.21.05.
bottom of page